Dosar penal pe numele șoferului care a produs accidentul de pe Bulevardul Mihai Eminescu

Șoferul care a produs accidentul de pe Bulevardul Mihai Eminescu din Botoșani este cercetat pentru vătămare corporală din culpă. Polițiștii au deschis dosar pe numele său, după ce șase persoane au ajuns la spital în urma evenimentului produs la intersecția dintre Bulevardul Mihai Eminescu și strada Prieteniei.

Potrivit Poliției, șoferul de 28 de ani, care conducea un Audi cu numere de Vaslui, a refuzat să sufle în etilotest, fiind ridicat de polițiști și dus spital pentru recoltarea probelor de sânge. De altfel, ridicarea acestuia de la fața locului a avut loc după intervenția „mascaților”, ca urmare a faptului că a devenit recalcitrant cu polițiștii.

Vă reamintim că tânărul de 28 de ani rula cu viteză la volanul mașinii sale. El mergea pe bulevard, dinspre George Enescu spre Sucevei, iar în apropierea Spitalului de copii a lovit violent un Ford care circula în fața sa, pe care l-a aruncat pe contrasens și a intrat în coliziune cu un Volkswagen care circula regulamentar. După impact, Fordul s-a răsturnat pe carosabil.

Cel care a produs accidentul își făcea selfie la volan, imaginile fiind transmise live pe Facebook

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *