Pe 3 iunie se redeschide sezonul la pescuit. Mai mulți botoșăneni au încercat să fure startul, dar au fost prinși de jandarmi

O acțiune executată de jandarmi în cooperare cu Comisariatul județean Botoșani al Gărzii Naționale de Mediu s-a finalizat cu aplicarea a 15 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 7400 lei pentru nerespectarea prevederilor O.U.G. nr.23/2008 privind pescuitul și acvacultura, se arată într-un comunicat al Inspectoratului Județean de Jandarmi Botoșani.

De asemenea, trei permise de pescuit au fost reținute in vederea suspendării dreptului de a pescui pentru o perioadă de 90 zile, urmând a fi înaintate Asociației Județene Botoșani a Vânătorilor și Pescarilor Sportivi. Jandarmii aud la cunoștința celor interesați faptul că perioada de prohibiție încă nu s-a încheiat, 3 iunie fiind prima zi în care posesorii unui permis valabil pot pescui în habitatele piscicole naturale, cu respectarea prevederilor legale în domeniu.

One thought on “Pe 3 iunie se redeschide sezonul la pescuit. Mai mulți botoșăneni au încercat să fure startul, dar au fost prinși de jandarmi

  1. de la mine se vede cine intra noapte si amu este un drac la voi Pasaroi ziciti voi la el striga la el unu si el intra noapte il vad eu la Nitoc nici militia nul prindi vine la 2-3 noaptea ….ari vaci langa mal si o sura ..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *