Reacția omului de afaceri care a cerut autorizație pentru un Lidl în Botoșani, dar care nu a primit aprobarea Consiliului Local: „E o chestiune de administrație, nu de politică”

Omul de afaceri Mihai Tincu, cel care a cerut administrației locale autorizarea demolării actualului spațiu al fabricii de confecții Rapsodia Conf și autorizarea construirii în locul acesteia a unui magazin Lild și a două blocuri de locuințe, și-a manifestat dezamăgirea față de votul dat în ședința de vineri a Consiliului Local Botoșani, care a respins documentația depusă de el.

El a declarat că va cere Consiliului Local să reanalizeze cererea sa, în condițiile în care numărul de voturi împotriva proiectului a fost de 11, la fel ca numărul voturilor în favoarea acestei inițiative.

„Scorul a fost de 11 la 11. Nu e niciunul câștigător aici. Trebuie revăzută povestea asta.  Tincu nu e proprietar unic. Eu din punct de vedere juridic, din punct de vedere urbanistic nu am nicio problemă, absolut niciuna. E o chestiune care privește Centrul Vechi, nu e o chestiune strict a lui Tincu. (…) Nu am făcut treaba asta într-o secretomanie. Mărturisesc că am avut discuții cu partea adversă. Și au fost discuții corecte. E o chestiune de administrație, nu de politică”, a spus Tincu. 

Construcția a două blocuri și a unui centru comercial în municipiul Botoșani, respinsă de consilierii locali

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *