Sportivul Alin Alexuc după ce a fost desemnat cetățean de onoare al Botoșaniului. „Sunt mândru că mi-am petrecut copilăria la Botoșani”

Sportivul Alin Alexuc, membru al lotului olimpic român de lupte greco-romane, multiplu campion și participant la Jocurile Olimpice de la Londra și de la Rio de Janeiro, a primit titlul de cetățean de onoare al Botoșaniului.

Alin a reacționat pe contul său de socializare, susținând că este mândru de locul său natal, iar această desemnare este o onoare pentru el.

„Sunt mandru ca sunt roman si mai ales ca mi-am petrecut copilaria in Botosani, locul unde am lasat o mare parte din sufletul meu. Ma intorc de fiecare data cu drag la Botosani si sunt fericit ca reprezint ceva pentru comunitatea de acolo. Impreuna cu antrenorul care m-a descoperit, Ioan Asaftei, am fost desemnati cetateni de onoare al municipiului Botosani. O propunere venita de la Amos Andrei si sustinuta de primarul Catalin Mugurel Flutur. Va multumesc! Pentru mine este o onoare sa port aceasta distinctie!”, a spus Alin.

Două soliste de muzică populară și un fost dirijor, cetățeni de onoare ai municipiului Botoșani. Titlul, conferit și pentru doi botoșăneni din sport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *