Lucian Borfotină cere conducerii Primăriei Botoșani să ia atitudine pentru finalizarea lucrărilor pe Drumul Tătarilor. „Vă rog să uitați un pic de certurile și contrele politice și să vă apucați de treabă”

Primarul comunei Cristești, Lucian Borfotină, se arată indignat de modul în care se lucrează pe Drumul Tătarilor din municipiul Botoșani. Oamenii din zonă așteaptă cu sufletul la gură finalizarea lucrărilor, pe care constructorii par să le tergiverseze. Borfotină cere conducerii Primăriei Botoșani să ia atitudine pentru finalizarea acestor lucrări pentru că de fiecare dată când plouă, „oamenii nu mai pot ajunge la locuințele lor decât cu o barcă sau cu un elicopter”.

„Am fost in urma cu doua zile pe Drumul Tatarilor si oamenii sunt disperati. Nu au mai vazut asa ceva. Au copii mici, trebuie sa mearga la magazin si nu au pe unde. Daca nu ai masina, barca sau poate un elicopter, nu ai cum sa te deplasezi. Dragi alesi local, un proiect trebuie implementat cât mai repede pentru a nu deranja prea mult persoanele care sunt direct afectate. Din luna octombrie ati inceput lucrarile acolo si inca nu sunt gata. Asteptam cumva sa vina alegerile?”, spune Borfotină.

El cere conducerii Primăriei să apeleze la un diriginte de șantier care să se ocupe de bunul mers al lucrării.

Va rog sa uitați un pic de certurile și contrele politice și sa va apucați de treaba. Vrem sa stim cand vor fi finalizate lucrarile? Botosanenii merita mai mult respect din partea dumneavoastra”, spune edilul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *