Ziua Eroilor, marcată de social-democrații botoșăneni

Ziua Eroilor, zi de mare însemnătate pentru toți românii, sărbătorită în fiecare an în aceeași zi cu o mare sărbătoare creștină, Înălțarea Domnului, a fost marcată solemn de social-democrații botoșăneni.

 Membrii Organizației Județene PSD Botoșani s-au mobilizat astăzi pentru a aduce un omagiu tuturor celor care s-au jertfit pentru țara noastră, rămânând în istorie ca eroii acestui neam.

 Respectând regulile de distanțare socială care se impun în această perioadă, membrii social-democrați au cinstit și în acest an eroii, depunând în această dimineață, la fiecare cruce din cadrul Monumentului Eroilor de la Cimitirul Pacea, lumânări, flori, panglici tricolore, dar și o coroană comemorativă. Astfel de activități au fost pregătite de social – democrați și la monumentul de la Cimitirul Pacea 2.

 Prin acest demers, membrii Organizației Județene PSD Botoșani, nu doar că au dorit să-și omagieze eroii neamului românesc, dar să păstreze vie și în memoria botoșănenilor datoria morală pe care noi toți o avem la adresa celor care au făcut sacrificii pentru libertatea acestei țări și identitatea ei.

 Organizația Județeană PSD Botoșani încurajează toți botoșănenii să aprindă astăzi o candelă în cinstea eroilor neamului nostru.

Recunoștință eternă vom purta fiecărui erou pentru vitejia, curajul, patriotismul și demnitatea dovedite pe câmpul de luptă!

Sursa: comunicat PSD

One thought on “Ziua Eroilor, marcată de social-democrații botoșăneni

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *