Dezvăluirile făcute de o femeie din Sri Lanka, ce muncea la fabrica de confecții din Botoșani: Au început să se bată cu cei de la securitate folosind cuțite

O femeie, care se află printre muncitorii srilankezi ce au muncit la o fabrică de confecții din Botoșani, povestește că în scandalul dintre reprezentanții companiei și muncitori au fost implicați opt srilankezi, pe care îi consideră periculoși, „ cu care nu se poate discuta niciodată”.

Rajapurage Vishaka Sandamali a fost angajată la GT Company ca operator mașini. Potrivit acesteia, cei 45 de lucrători au intrat în grevă de frică să nu se infecteze cu noul coronavirus, refuzând să muncească. Directorul le-ar fi spus că dacă nu vor munci, nu vor fi plătiți. Când au auzit asta, 13 oameni au decis să se reîntoarcă la muncă.

8 sunt oameni foarte periculoși. Ei sunt împreună și nu se poate discuta cu ei niciodată. De aceea compania a decis ca 8 oameni să plece din GT Company. Agenții de securitate ai GT Company s-au deplasat la hotel pentru a-i ruga pe acei oameni să plece, însă  cei 8 oameni nu au acceptat și au început să se bată cu cei de la securitate, folosind cuțite. Agenții de securitate au încercat să îi oprească însă s-au alăturat și restul până la 14 oameni care au început să se bată cu cei de la securitate, însă aceștia din urmă au reacționat împotriva muncitorilor din Sri Lanka. Apoi totul s-a terminat și au decis ca toți să se întoarcă în Sri Lanka”, povestește femeia.

Potrivit acesteia, doar cei opt srilankezi recalcitranți ar fi trebuit dați afară, iar în ceea ce îi privește pe ceilalți „reprezentanții GT Company nu mai sunt supărați pe ei dacă doresc să se întoarcă la GT Company ulterior o pot face , sunt bineveniți oricând”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *