O primărie din Botoșani reface peste 20 de case ale unor familii sărace. Le asigură încălzire, dar și conexiune la rețeaua de utilități

foto: stirileprotv.ro

Primăria din Hilișeu Horia va reface locuințele a 24 de familii nevoiașe din comună. În baza printr-un proiect cu finanțare europeană, Primăria din HIlișeu Horia a obținut fonduri pentru reabilitarea caselor, dar și pentru izolarea termică și incălzirea acestora.

Proiectul mai presupune extinderi de camere, îmbunătățirea igienei locuințelor și spatiilor conexe, precum și conectarea la utilități.

Administrația locală din Hilișeu Horia a scos la licitație lucrările de construcție pentru care are alocate 907.464 lei fără TVA , dar nu mai mult de 37.820 lei fără TVA pentru fiecare locuință reabilitată. Lucrările se vor finaliza în maxim jumătate de an de la începerea lor.

Proiectul „Reducerea sărăciei prin activități integrate în comunitățile marginalizate” este implementat în parteneriat cu Școala Gimnazială Nr.1, Hilișeu – Hori și Asociația Zile cu Soare pentru Îngerași.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *