Zeci de localnici dintr-o comună din Botoșani vor avea energie electrică gratuită. Primăria le montează panouri fotovoltaice

Zeci de localnici din comuna Hilișeu Horia vor avea energie electrică gratuită, cu ajutorul unor panouri fotovoltaice care vor fi montate gratuit de administrația locală.

Primăria din Hilișeu Horuia a semnat un contract în valoare totală de 277.775 de lei cu firma Romsir Impex SRL din județul Olt pentru furnizarea și montarea a 41 de sisteme de panouri fotovoltaice la tot atâtea familii necăjite din comună.

Investiția este realizată în cadrul proiectului Reducerea sărăciei prin activități integrate în comunitățile marginalizate finanțat din Programul Operațional Capital Uman al Uniunii Europene., implementat de Primărie în parteneriat cu Școala Gimnazială Nr. 1 Hilișeu- Horia și Asociația Zile cu Soare pentru Îngerași.

Durata estimată de livrare a tuturor celor 41 de sisteme de panouri fotovoltaice ,montarea si punerea in functiune a acestora la casele indicate de autoritatea contractanta este de maxim 3 luni de zile de la emiterea comenzii. Durata contractului este de 6 luni. Durata contractului implica livrarea bunurilor, montajul si punerea in functiune a acestora in functie de comanda si plata acestora”, prevede contractul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *