Medicul Bogdan Alexandroaie, după discuțiile cu șeful CJ Botoșani: Mesajul pe care noi am vrut să îl transmitem este mesajul întregului spital, al tuturor cadrelor medicale

Medicul Bogdan Alexandroaie, care a făcut parte din delegația primită de președintele CJ Botoșani, Costică Macaleți, spune că a transmis un mesaj în care se regăsesc toate cadrele medicale din Spitalul Județean Botoșani, dar din cauza situației în care ne aflăm din cauza noului coronavirus, nu au putut merge la discuții cu șeful administrației județene decât trei persoane. El susține că principalul obiectiv este scoaterea unității spitalicești din „greaua încercare în care este în momentul de față astfel încât și pacienții care nu sunt infectați să poată beneficia de servicii medicale de calitate”. Doctorul susține că, în ceea ce o privește pe Livia Mihalache, o decizie va fi luată la finalul stării de alertă.

Au fost niște discuții extrem de civilizate, atât din partea domnului președinte, cât și din partea noastră. Mesajul pe care noi am vrut să îl transmitem este mesajul întregului spital, al tuturor cadrelor medicale, legat de tot ceea ce s-a întâmplat de la începutul stării de urgență și până în momentul de față pentru că am considerat că n-ar fi rău ca și noi, cei implicați în toată perioada aceasta, în toată activitatea din Spitalul Județean, să ne spunem punctul de vedere în ideea că lucrurile se văd altfel și atunci când vin din partea celor care sunt în luptă directă, actuală, cu pandemia, cu infecția cu COVID19”, spune medicul.

Protest împotriva revenirii Liviei Mihalache la șefia Spitalului Botoșani. Medicii îi cer președintelui CJ să nu o numească în funcție

9 thoughts on “Medicul Bogdan Alexandroaie, după discuțiile cu șeful CJ Botoșani: Mesajul pe care noi am vrut să îl transmitem este mesajul întregului spital, al tuturor cadrelor medicale

  1. Chiar trebuie sacrificate atatea cadre medicale si pacienti ca sa satisfacem orgoliile unui om care nu realizeaza ca e prea mare palaria pentru ea?!
    Ce nenorociri ar trebui sa se mai intample ca dr.Mihalache sa fie demisa?!
    Incepand de la concedierea a peste 100 de asistenti in plina pandemie si atator altor nedreptati si erori comise sub conducerea sa si a clicei sale ,continuand cu ignorarea totala a masurilor pentru prevenirea infectiei cu SARS COV 2 aceasta femeie a facut tot ce a putut(oricum nu poate prea mult)pentru a zadarnici raspandirea bolii.Ce dovezi le mai trebuie celor de la CJ si PSD ca s-o retraga?Nu-si dau seama ca vor cara dupa ei povara acestei numiri nefericte mult timp de aici incolo?!

    1. pe langa ca esti prost informat mai esti si prost.
      1. asistentii despre care vb cei 100 indeplineau conditiile de pensionare si daca ar fi vrut sa continuie activitatea trebuiau sa faca o simpla cerere. iar asta era anul trecut decembrie 2019 cand inca nu eram in plina pandemie singura pandemie cred ca era in buzunarul dumneavoastra.
      Cat despre raspandirea bolii eu nu prea am vazut in luna martie cand a incaput pandemia in judetean medici care sa poarte masti, in schim personalul medica mai erau. cat ati stat dumneavoastra medic in cobinezon, sa transpirati, sa nu pute-ti sa beti o gura de apa ca sa asigurati ingrijiri unui pacient? sau acum a tipat partdul sau o anumita senatoare postam si noi cate un comentariu pe aici?
      intreb si eu

  2. Cum va permiteti ma nesimtitilor sa vorbiti in numele tututor cadrelor?Care sunt cei care v au imputernicit ,cine va permite sa vorbitI in numele tuturor?
    In plina criza ,criza care afecteaza sisteme de sanatate mai puternice decat cel romanesc,voua va arde sa vanati functii si sa faceti politica,sa manipulati opinia publica aratand cu degetul si schimband in toata tara managerii dupa bunul plac al partidelor?Facand aceste lucruri va disparea virusul?
    Adevarul este ca voua va pasa doar de functii nu de bolnavi sau angajati,rusine sa va fie !

  3. Am cateva intrebari:
    – De ce este dr. Malancea atat de disperat sa ramana in aceasta functie insusita pe nedrept incat sa-si trimita NORA sa protesteze la CJ?
    – De ce si-a calcat pe mandrie apeland la sustinerea senatoarei Federovici de la PSD?
    – De ce incearca sa ocupe cu forta un post ocupat prin concurs?
    Acesti doctori nu au ceva mai bun de facut, de exemplu sa trateze pacientii bolnavi, decat sa se amestece in tot felul de jocuri politice?

  4. sa inteleg ca marele doctor, cu pareri despre orice, incepe sa-si faca campanie electorala? astia 3 sunt tot spitalul? dar unde erati prin martie, inceput de aprilie cind a inceput nebunia? de ce n-ati fugit la cj sa cereti astfel de ajutor? unde erau pnl-istii? de ce nu le-ati cerut ajutorul? va ascundeati pe unde puteati sau v-ati dat loviti ca sunteti contacti (nu-i asa dna sefa de la upu)? de ce nu v-ati dus la nechifor pnl-istul sa-i ziceti clar ca nu vreti ca judeteanul sa fie spital suport? chiar atit de josnici sunteti? mai puteti sa va uitati in oglinda?

  5. Tradare sa fie, dar s-o stim si noi!
    Ma intreb ce cauta in acest grup Dr. Guraliuc sefa UPU care este la PSD? Tradatoare? Vrea sa treaca in barca PNL de il sustine pe dr. Malancea?
    Doamna senator Doinita aveti grija cu asa prietena!
    D-le presedinte Macalet, impreuna cu dr. Mihalache ati avut cele mai mari realizari la SJU, ati investit in aparatura medicala si in confortul pacientilor . Ati facut echipa buna si ati aratat cat de umanist poate fi PSD-ul.
    Suntem curiosi, noi cetatenii de rand, pe cine sustineti: pe PSD-ista L.Mihalache sau pe PNL-istul R.Malancea.
    Nu va faceti de ras dle. Macalet, sa intrati in istorie ca un tradator de partid!
    La varsta dvs. nici nu mai aveti timp prea mult sa va spalati rusinea.

  6. Domnule doctor Malancea chiar asa de disperat sunte-ti dupa functia de manager ca trimite-ti nora la cersit postul pentru dumneavoastra. daca sunte-ti asa de extraordinar de ce nu ati participat la concursul pentur postul de manager de anul trecut, sau atunci doamna Feodorovici nu va sustinea si era greu sa sustine-ti un examen singurel? Daca sunte-ti om de caracter cand se termina va ridicati de pe scaun si ati plecat a meseria dumneavoastra iar daca o sa mai vreti sa fiti manager sustine-ti un concurs si cel mai bun sa catige.

  7. Dr Alexandoaie ce calitati si pregatire manageriala ai sa poti judeca un manager care este pentru a doua oara la conducerea unui spital.
    Pe cine reprezinti??

  8. Stati ca nu inteleg! Acesti doctori platiti regeste, cu mult peste muritorii de rand, au purces la Consiliul Judetean in timpul programului de lucru, cand trebuiau sa faca lucruri obositoare si plictisitoare cum ar fi tratarea unor bolnavi. Dr Alexandroaie, acest Che Guevara al spitalului Mavromati, care anul trecut o lingusea si o lauda de zor pe dr Mihalache, doamna dr Guraliuc aceast monument de competenta, numita de tovarasa Federovici sefa la UPU si cea mai pretioasa nestemata, doamna dr Malancea, in calitate de nora, au organizat o potera in asa zisul nume al angajatilor SJU Botosani cu scopul declarat de a-l impiedica pe domnul Macaleti sa respecte legea. Ca sa vezi ! Din intamplare era si presa acolo, la momentul si locul potrivit! Ce sa mai inteleaga un om obisnuit din toata aceasta poveste demna de 1001 nopti ale mintii !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *