Protest împotriva revenirii Liviei Mihalache la șefia Spitalului Botoșani. Medicii îi cer președintelui CJ să nu o numească în funcție

O parte dintre medicii Spitalului Județean Botoșani se opun revenirii Liviei Mihalache la șefia unității spitalicești. O delegație de medici de la Spitalul Județean a ajuns  la președintele Consiliului Județean, Costică Macaleți, pentru a-i cere să nu o numească pe Livia Mihalache din nou în funcție, chiar dacă aceasta a ocupat postul prin concurs.

Din delegație au făcut parte: Ramona Guraliuc, șefa UPU, medicul Bogdan Alexandroaie, dar şi medicul Ramona Malancea, nora actualului manager Radu Malancea.

2 thoughts on “Protest împotriva revenirii Liviei Mihalache la șefia Spitalului Botoșani. Medicii îi cer președintelui CJ să nu o numească în funcție

  1. Ce nenorociri ar trebui sa se mai intample ca dr.Mihalache sa fie demisa?! Incepand de la concedierea a peste 100 de asistenti in plina pandemie,cu ignorarea totala a masurilor pentru prevenirea infectiei cu SARS COV 2 aceasta femeie a facut tot ce a putut(oricum nu poate prea mult)pentru a zadarnici raspandirea bolii.Ce dovezi le mai trebuie celor de la CJ si PSD ca s-o retraga?Nu-si dau seama ca vor cara dupa ei povara acestei numiri nefericte mult timp de aici incolo?!Chiar trebuie sacrificate atatea cadre medicale si pacienti ca sa satisfacem orgoliile unui om care nu realizeaza ca e prea mare palaria pentru ea?!

  2. unde erau acesti 3 magnifici reprezentanti cind preaperfectul nechifor a hotarit ca judeteanul sa fie spital suport si-a trimis hirtia de minister? atunci ati respectat legea fara comentarii. doctore alexandroaie te lansezi in politica si vrei sa-ti faci un pic de imagine? si masca sub nas o porti si prin spital? si distantarea in spatiu inchis? sau la mata legile sunt optionale?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *