Botoșăneanul care și-a amenințat soția și și-a rănit fiul, arestat preventiv

Instanța de judecată și-a însușit propunerea organelor judiciare și a dipus arestarea preventivă pentru 30 de zile a unui bărbat de 46 de ani, din municipiul Botoșani, cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de nerespectarea hotărârii judecătorești, amenințare și violență în familie.

 În urma probatoriului administrat s-a stabilit faptul că la data de 13.05.2020, acesta s-a deplasat la locuința comună, pe care o deține împreună cu soția sa, de pe strada Sucevei din municipiu, încălcând astfel ordinul de protecție emis prin sentința Judecătoriei Botoșani, la data de 21.02.a.c. 

 Mai mult de atât, bărbatul, având asupra sa un obiect tăietor înțepător,  a exercitat, față de soția sa, amenințări cu acte de violență, creându-i acesteia o stare de temere.

 În conflictul dintre cei doi a intervenit fiul acestora, un tânăr de 20 de ani, împrejurare în care a fost rănit, în zona feței, de către tatăl său.

 Ulterior, bărbatul de 46 de ani a părăsit locul faptei, fiind depistat în scurt timp, de către polițiști, pe raza municipiului Botoșani.

 În cauză se continuă cercetările sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoșani, sub aspectul comiterii infracţiunilor de nerespectarea hotărârii judecătorești, amenințare și violență în familie, iar la finalizarea acestora se va propune  soluţie procedurală, se precizează într-un comunicat al IPJ Botoșani. 

VIDEO & FOTO Scandal puternic într-un apartament din Botoșani. Un tată, care avea interdicția de a se apropia de familie, și-a rănit fiul. Patru mașini de Poliție au ajuns la fața locului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com