VIDEO & FOTO Scandal puternic într-un apartament din Botoșani. Un tată, care avea interdicția de a se apropia de familie, și-a rănit fiul. Patru mașini de Poliție au ajuns la fața locului

Un bărbat din Botoșani a fost ridicat, miercuri seară, de polițiști după ce a încălcat un ordin de protecție și s-a apropiat de familia sa și a provocat un scandal, care s-a terminat cu rănirea fiului său.

Botoșăneanul de 46 de ani primise interdicția de a se apropia de locuința în care locuia soția și fiul său. El nu a ținut cont de măsurile luate de autorități și, miercuri seară, a mers acasă, în apartamentul de pe Sucevei, unde a devenit agresiv cu soția. În încercarea de a sări în apărarea mamei, fiul de 20 de ani a fost tăiat cu o lamă în zona feței, fiind rănit și preluat de ambulanță pentru a fi transportat la Spitalul Județean de Urgență Mavromati. 

Soția a fost cea care a sunat la 112, iar la fața locului au ajuns patru echipaje de poliție, care l-au imobilizat pe agresor și l-au condus la sediul Poliției, unde va fi audiat.

El riscă să primească mandat de reținere și, ulterior, mandat de arestare preventivă.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *