Acțiune de protest a unui botoșănean față de măsurile abuzive luate de autorități în ultimele luni. „Mă voi comporta la fel de pașnic ca și la cele 5 proteste”

Daniel Ciobbanu, botoșăneanul care a lucrat pentru cele mai tari case de modă din lume, dar a ales să trăiască fără luxul de care avea parte, într-un mod decent, simplu, în localitatea sa natală, se arată nemulțumit de măsurile abuzive, spune el, luate de autorități în ultimele două luni.

Acesta va organiza o acțiune de protest pașnic, în acest sens, în care speră să i se alăture toți cei care îi împărtășesc convingerile.

Pentru că respect legea dar știu cât de nedreaptă e uneori, voi profita de aceste 3 zile libere să merg în Piața Revoluției din Botosani pentru a-mi exprima public si in mod direct argumentele cu privire la aceste măsuri abuzive din ultimele două luni. Nu organizez niciun protest dar mă voi comporta la fel de pașnic ca si la cele 5 proteste organizate legal acum doi ani împotriva legii obligativității vaccinării. Voi fi acolo cu cele mai bune intenții pentru că unele mantre trebuiesc rostite in locul prin care oficialitățile pășesc zilnic. Cine vrea să-mi ofere o îmbrățișare, îl invit să mă salute. E binevenit si Iuda. Sper ca după 2000 de ani să-și fi învățat lecția. Așadar, vineri, sâmbătă si duminică, intre orele 4-6 pm voi sti câți simpatizanți reali am in județul Botosani. Cred în Dumnezeu și în protecția pe care mi-o oferă prin “Steaua Albastră””, spune Daniel Ciobbanu.

Reacție virulentă a botoșăneanului care a lucrat cu cele mai tari case de modă din lume. Ce spune despre coronavirus

One thought on “Acțiune de protest a unui botoșănean față de măsurile abuzive luate de autorități în ultimele luni. „Mă voi comporta la fel de pașnic ca și la cele 5 proteste”

  1. Ciobbane, ce dracu’ fumezi?? Da-mi si mie ! Acuma, pe bune: numai de Iisus Ciobbanu ( cu cat de „b” vrea el) si de steaua lui albastra mai aveam nevoie… Ciobbbbane, vezi ca ce-ai tot spus in ultima perioada denota usoare tendinte de schizofrenie paranoida. Te-ar deranja daca ti-as sugera un control?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *