FOTO Botoșănean suspect de coronavirus, potolit de polițiști și jandarmi. Bătrânul, revoltat că a stat ore întregi la Urgențe să fie văzut

Un botoșănean de 70 de ani, revoltat că a stat ore întregi la Srviciul de Urgențe pentru a fi consultat și testat COVID, a fost potolit de polițiști și de jandarmi.

Bărbatul se simțea rău și s-a prezentat marți seară la Spitalul Județean. Pentru că Spitalul  Judetean de Urgenta nu mai are capacitate sa  primeasca bolnavii de Covid-19, Gheorghe Stancescu,  din municipiul Botosani, a fost nevoit să aștepte 17 ore până i-a fost  gasit un loc in spital.

Indignat că miercuri dimineață aștepta încă la spital, bărbatul a refuzat internarea, iar cadrele medicale au fost nevoite să anunțe Poliția.

Bătrânul acuză faptul că personalul medical l-a tratat cu superficialitate și l-au ținut în frig de marți seară până miercuri dimineață la ora 10.

Ajunși la fața locului, oamenii legii i-au spus că risca dosar penal pentru  zadarnicirea combaterii bolilor și l-au convis să se interneze.

În cele din urmă, bărbatul a acceptat. 

Suspecții COVID ar fi trebuit să fie preluați, de săptămâna aceasta, de Spitalul de Pneumoftiziologie, respectiv Spitalul de Recuperare ”Sf.Gheorghe”, însă acestea nu au realizate circuitele epidemiologice pentru a interna acești bolnavi. Reprezentanții Spitalului Județean au cerut punctul de vedere al celor două spitale cu privire la situația creată.

FOTO Revoltător! Pacienți suspecți COVID nevoiți să aștepte și 16 ore la UPU. Spitalul TBC și Spitalul de Recuperare nu sunt pregătite să-i preia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *