Un botoșănean, tatăl a doi copii, are nevoie urgentă de ajutor.„Îmi doresc să trăiesc, să fiu alături de familia mea”

Un bărbat de 47 de ani, din Botoșani, tatăl a doi copii, are nevoie urgentă de ajutor. Paul Constantin Amortoae a fost diagnosticat cu cancer pe creier în urmă cu doi ani. De atunci atât el, cât și familia sa și-au pus speranța în Dumnezeu. 

Din păcate, în România după 3 intervenții chirurgicale pe creier, nu i-au dat șanse de viață. Tumora a recidivat de 5.6cm, dar cu ajutorul lui Dumnezeu și a oamenilor care au donat câte puțin din bănuții lor pentru a-l ajuta, a reușit să meargă  în Turcia, și nu o dată de 3 ori, acolo i-au dat șanse de viață.

După tratamentul din Turcia, tumora a stagnat.

„Eram atât de aproape de a învinge această boală, dar parcă nu a fost suficient, am făcut de la citostatic o HEMIPAREZA pe partea stângă, și VEDEREA mia luat-o aproape de tot, de atunci mă lupt să înving, am fost așteptați la control în TURCIA din decembrie 2019, dar problema au fost și sunt banii. Am sperat și încă sper, că poate Dumnezeu se va îndura și de mine, îmi doresc să trăiesc, să fiu alături de familia mea, am nevoie de tratament pentru întreținere, am nevoie de o alimentație echilibrată, îmi doresc enorm de mult să merg la control în TURCIA. Și revin cu rugămintea către dumneavoastră oamenii buni, să mă ajutați să pot reuși să scap și eu de acest necaz greu încercat pe mine. Cealaltă strângere de fonduri, a expirat și am redeschis aceasta, vă mulțumesc din suflet tuturor celor care mi-ați fost alături și vă rog din suflet nu mă lăsați vreau să trăiesc” spune botoșăneanul.

Conturile unde se pot face donații sunt deschise la BCR pe numele fiicei acestuia, Amortoae Dorina Maria:

Cont Lei: RO84RNCB0041143810440003

Cont Euro: RO73RNCB0041143810440007

Soția acestuia, Daniela Amortoae, poate oferi mai multe detalii la numărul 0746 642 229.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *