FOTO Patru copii din Botoșani au rămas orfani și fără niciun ajutor. Apelul disperat al unui primar care vrea să-i ajute să-și facă o casă

O familie din comuna Cristești are mare nevoie de ajutor. Patru frați, dintre care doi minori, au rămas orfani și fără niciun sprijin.  Mihai si Ileana Jusca au făcut împreună 4 copii (Ionela – 27 de ani, Andrei – 26 de ani – handicap grad II, Razvan – 16 ani si Adelina – 13 ani). Mama copiilor a murit in urma cu 6 ani, fiind rapusa de o boala incurabila, iar in urma cu o luna de zile s-a stins si capul familiei, in urma unui atac cerebral.

Ionela, sora cea mai mare a familiei, este casatorita si are la randul ei o pereche de gemeni frumosi foc, in varsta de 8 ani. Dupa decesul tatalui, Ionela si-a luat fratii alaturi de ea, pentru a nu ajunge in grija statului si pentru a-i putea ajuta pe minori sa termine scoala.

S-a descurcat cum a putut ea mai bine, dar nu este deloc ușor. Tânăra are nevoie de ajutor.

Eu am fost la ea zilele astea si le-am dus mai multe pachete cu hrana, jucarii pentru cei mici, insa nevoile lor sunt mult mai mari. Au nevoie de o casuta in care sa incapa cu totii.  Sunt 7 suflete ce au nevoie de ajutorul nostru pentru a reusi in viata si stiu ca impreuna ii putem ajuta. Au nevoie de materiale de constructii, de haine, de hrana, cele necesare pentru educatie si multe altele.Chiar astazi am fost cu Ionela la banca pentru a-si deschide un cont bancar, iar acesta este ???????????????????????? , deschis la UniCredit Bank, pe numele Musteata Claudea Ionela. Va las numarul de telefon al Ionelei, iar cei care doresc sa o ajute pe ea si pe fratiorii ei, pot lua legatura cu ea – 0751382772”, a spus primarul comunei Cristești, Lucian Borfotină.

Acesta spune că a vrut să facă public cazul acestei familii greu încercate, cu riscul de a fi acuzat că își face campanie electorală, pentru că acești tineri chiar au nevoie de ajutor și speră că oamenii cu suflet mare vor contribui cu câte puțin astfel încât aceștia să își poată face o căsuță în care să trăiască decent.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *