Detalii terifiante după accidentul de la Cucorăni! Bătrâna ucisă de o mașină își trecuse în declarație drumul spre moarte

Detalii terifiante au ieșit la iveală după accidentul de la Cucorăni, care a avut loc săptămâna trecută. Bătrâna de 81 de ani, care a fost lovită de un autoturism Toyota Land Cruiser, își trecuse în declarația pe propria răspundere drumul spre moarte.

Practic, femeia și-a scris în declarație, la locul deplasării: cimitir, potrivit unor surse ale BotoșaniNews.ro. Ea mersese în ziua respectivă la o înmormântare și a scris pe declarație că urmează să ajungă la cimitir.

Însă, nimeni nu știe ce căuta bătrâna la ora respectivă la Cucorăni. Mașina a lovit-o atât de puternic încât bătrâna a murit pe loc. Ea mergea pe partea carosabilă, iar șoferul nu a reușit să o vadă, fiind orbit de farurile unei mașini, spune el. Acum, el s-a ales cu dosar penal pentru ucidere din culpă.

Șoferul care a produs accidentul de la Cucorăni, cercetat pentru ucidere din culpă

One thought on “Detalii terifiante după accidentul de la Cucorăni! Bătrâna ucisă de o mașină își trecuse în declarație drumul spre moarte

  1. Buna ziua. Inainte de a „scoate” stiri ar trebui sa verificati toate faptele. Batrana avea scris pe declaratie „cimitir” pentru ca in ziua aceea participase la inmormantarea surorii ei. Daca nu stiti sa va facetu meseria….lasatii pe cei competenti sa o faca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *