Un botoșănean care lucrează în prima linie și-a pierdut tatăl din cauza noului coronavirus. Mesaj sfâșietor transmis de acesta

Un bărbat din Botoșani, care lucrează în prima linie în  lupta cu coronavirusul, în Viena, și-a pierdut tatăl din cauza COVID-19. Zilele trecute, Daniel Haivacă cerea sprijin din partea donatorilor de sânge pentru tatăl său, un bărbat de 66 de ani, care a fost infectat cu noul coronavirus și se afla în spital alături de mama sa, și ea infectată. Din păcate, tatăl acestuia nu a supraviețuit.

Fiul său a transmis un mesaj sfâșietor celor care au încercat să îi ajute părintele:

Va multumesc tare frumos pentru ca v-ati interesat si ingrijit atat de tatal meu cat si de mama mea in perioada in care amandoi au fost internati! Nu cunosc personalul medical care s-a ingrijit de tata atatea zile cat el a stat intubat, dar de la om de servici si pana la medic vreau sa va multumesc din suflet!!! Si eu lucrez in prima linie in Viena, si stiu cat e de riscant, si cat e de greu, sa faci ore suplimentare, sa asculti off-ul pacientilor si mai ales al apartinatorilor, sa stii ca risti sa te infectezi la randul tau….! Multumesc frumos din partea familiei pentru cei ce au donat sange! Multumesc frumos ca om si sa va binecuvinteze Dumnezeul in care credeti, asa cum a crezut si tatal meu!!!!”, a transmis bărbatul, potrivit Somaxtv.

Apel disperat al unui tânăr din Botoșani după ce părinții săi au fost diagnosticați cu noul coronavirus.„Nu știm la cine să mai apelăm”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *