Apel disperat al unui tânăr din Botoșani după ce părinții săi au fost diagnosticați cu noul coronavirus.„Nu știm la cine să mai apelăm”

Un tânăr din Botoșani, dar care locuiește în Austria, a lansat un apel disperat după ce părinții săi au fost diagnosticați cu noul coronavirus. Ambii sunt internați la Spitalul Județean Mavromati, iar Daniel, fiul acestora, încearcă să afle detalii despre starea lor prin telefon. Ține legătura cu cadrele medicale, iar acestea i-au spus că este nevoie urgentă de sânge pentru tatăl său, astfel încât tânărul apelează la donatori.

Ma numesc Daniel Haivaca si sunt originar din comuna Vorona , judetul Botosani! Locuiesc de ani buni in Austria, Viena si datorita pandemiei actuale de Covid 19, nu pot sa imi ajut parintii , ambii infectati si internati in spital de acest nenorocit de virus! Tatal meu Vasile Haivaca, este intubat de 13 zile , pe sectia A.T.I a spitalului judetean Mavromati, iar astazi cand am sunat pentru a cere informatii despre starea sa actuala ni s-a comunicat ca are neaparata nevoie de sange, grupele O pozitiv si AB4 pozitiv, cea din urma fiind grupa lui de sange! Vă multumesc tare mult! Nu stim noi ca si copii , aflati in afara la cine sa mai apelam! Dumnezeu sa va binecuvinteze! ”, susține tânărul, potrivit Somaxtv.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *