Premieră! Cadre medicale anchetate după moartea unui bărbat în Spitalul Judeţean Botoşani. Ar fi luat virusul COVID-19 din spital

Foto: Profimedia Images

Anchetă fără precedent derulată de procurorii din Botoşani după apariţia epidemiei de coronavirus. Procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani au deschis un dosar penal IN REM  privind infracţiunile de „ucidere din culpă” şi „zădărnicirea combaterii bolilor”, după moartea unui botoşănean în Spitalul Judeţean de Urgenţă Mavromati. 

Botoşăneanul a murit pe 13 aprilie existând suspiciunea că fusese infectat cu virusul COVID-19 cu prilejul unei internări anterioare, ca urmare a nerespectării, de către cadrele medicale, a măsurilor privitoare la prevenirea sau combaterea bolilor infectocontagioase.

2 thoughts on “Premieră! Cadre medicale anchetate după moartea unui bărbat în Spitalul Judeţean Botoşani. Ar fi luat virusul COVID-19 din spital

  1. eu zic sa-i anchetati pe toti cei care au adus virusul de prin lume in tarisoara asta. Anchetati-o si pe decedata aceea ce a imbolnavit tot spitalul. Cand terminati, mergeti si la Suceava, ca si acolo au fost niste probleme – niste stranieri aduc boala contagioasa in spital, imbolnavesc personalul, si apoi se trezesc niste unii… sa refaca traseul virusului! Don Quijote, ce mai!

  2. Persoana de 27 de ani a adus virusul in spital si de acolo s-a ajuns la numarul de astazi. Deci ,cam 99% dintre cazuri sunt cazuri de infectare din spital,deci ….despre ce vorbim?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *