Doliu! Un fost director de fabrică din Botoșani a murit din cauza noului coronavirus

Un fost director de fabrică din Botoșani a murit după ce s-a infectat cu noul coronavirus. Radu Viziteu, de profesie inginer, a fost director la Forma SA (fosta IMAIA), o fabrică ce a produs utilaje agricole, dar și un tractor de mică putere.

Cu o perioadă în urmă, bărbatul, de 65 de ani, a fost internat pe secția de Chirurgie a Spitalului Județean Botoșani. Acesta avea și probleme cardiace, iar în ultimele zile făcea și dializă, potrivit unor surse medicale.

El a fost diagnosticat cu COVID-19, iar din păcate organismul său nu a rezistat și a decedat joi.

 

One thought on “Doliu! Un fost director de fabrică din Botoșani a murit din cauza noului coronavirus

  1. Știrea este parțial falsa și incompleta. Fratele meu , Viziteu Radu, a fost infectat in spital după ce a fost la chirurgie plastica pentru rezolvarea unei tăieturi la o mâna. Se înțelege din articol ca s-a infectat in alta parte și ca pe lângă problemele cardiace (relativ minore) pe care le avea, mai făcea și dializa. Dializa a făcut/o cu o zi înainte de deces in spital la AȚI in urma agravării stării sale de sănătate. Informația dv. vrea intr-un feel sa disculpe spitalul in care mare parte din colectivul medical au dovedit neglijența și indiferenta fata de pacienți. Pentru relații detaliate ma puteți suna la 0746475875.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *