Materiale de protecție în mai multe instituții din Botoșani. Unde au ajuns!

Instituțiile din prima linie în lupta cu COVID au primit materiale de protecție de la Guvern. Acestea au fost distribuite prin Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Botoșani : Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ”Nicolae Iorga”,  Unitatea Primiri Urgențe – SMURD, Direcția de
Sănătate Publică, Spitalul Județean de Urgență Mavromati, Secția de Obstetrică și Ginecologie, Serviciul Județean de Ambulanță, Spitalul Municipal Dorohoi, medici de familie, Casa de Asigurări de Sănătate, Spitalul de Pneumoftiziologie.

La nivelul județului au fost distribuite:  măști de protecție ( FFP2, FFp3) – 8. 438 bucăți, viziere de protecție – 2370 bucăți, combinezoane de protecție – 1160 bucăți.
Totodată, din donații, Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență a primit următoarele materiale: – măști de protecție – 2000 bucăți,  mănuși – 36.000 bucăți și un termometru,  60 perechi de cizme de cauciuc,  însemnate cantități de dezinfectant, potrivit Centrului Județean de Comunicare Botoșani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *