Botoșăneni amendați de polițiști după ce au ieșit la grătar și s-au lăudat pe Facebook. În loc de like-uri au primit sancțiuni de 15.000 lei

Șapte bărbați din județul Botoșani au făcut grătar,  în extravilanul comunei Pomârla, s-au fotografiat, iar imaginile le-au încărcat pe Facebook. Pe lângă like-uri aceștia s-au ales și cu amenzi pentru că printre cei care le-au luat la verificat profilurile s-au numărat și polițiștii. Oamenii legii s-au sesizat din oficiu în urma unor postări apărute pe o reţea de socializare, la data de 19 aprilie 2020, constând în fotografii în care apăreau mai multe persoane care participau la o ieşire în aer liber, în extravilanul localităţii Pomârla.

În urma verificărilor efectuate a fost stabilită identitatea celor care au fost prezenţi în locul respectiv, în persoanele a şapte bărbaţi, cu vârste cuprinse între 14 şi 44 de ani, toţi din localitatea Pomârla.

Cu excepţia minorului de 14 ani, toate persoanele au fost sancţionate contravenţional pentru nerespectarea prevederilor Ordonanţei Militare nr. 3/2020 cu amendă în valoare totală de 15.000 de lei.

Vă aducem la cunoştinţă faptul că şi în perioada următoare, vom continua acţiunile de tip „blitz” pe raza judeţului, pentru verificarea respectării prevederilor ordonanţelor militare aflate în vigoare”, susțin reprezentanții Poliției Botoșani.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *