Sfaturi și idei pentru alegerea rochiei de zi care te avantajează

Esti genul care poarta rochii doar la evenimente, dar te-ai saturat sa te imbraci zilnic in pantaloni si vrei sa porti si rochii zi, dar nu stii ce model te-ar avantaja? Am sa incerc sa te ajut cu cateva sfaturi.

Cu siguranta te gandesti ca nu ai corpul perfect si ca nu poti purta rochii.  La fel am crezut si eu pana am descoperit site-ul JojoFashion! Aici am gasit o colectie impresionanta de rochii de zi, modele versatile pentru toate siluetele si pentru toate varstele.

Daca tii cont de cateva criterii de baza atunci cand alegi o rochie de zi, nu ai cum sa dai gres. Hai sa vedem dupa ce criterii trebuie sa ne orientam cand alegem o rochie:

  1. Tipul de silueta – croiul rochiei care ne avantajeaza
  2. Materialul din care este facuta rochia
  3. Culorile si printurile care ne avantajeaza atat silueta cat si varsta
  4. Pretul

    1.Tipul de silueta

Daca esti plinuta, poti purta rochii tip creion sau rochii cu un croi in A. Pentru siluetele plinute am ales doua modele de rochii de zi de pe JojoFashion:

  1. Rochia de zi midi croi A galbena Nedia cu maneci lungi, cu decolteu la baza gatului.

Acest model de croi iti acunde burta si grasimea din jurul taliei si a bratelor si iti scoate in evidenta gambele.

  1. Rochia de zi cu peplum Ema albastra

Croiul tip creion este ideal pentru siluetele plinute. Peplumul iti ascunde imperfectiunile din zona taliei, iar croiul tip creion iti subtiaza zona soldurilor da impresia de talie marcata.

  1. Materialul din care este facuta rochia

Este foarte important sa alegi un material de calitate, mai bine platesti un pic mai mult, decat sa te imbraci cu ceva in care sa transpiri, asa ca, acorda atentie acestui detaliu.

Pe JojoFashion sunt rochii de zi produse in Romania, Polonia si Germania, deci nu trebuie sa iti faci griji despre calitatea materialor.

  1. Culorile si printurile care ne avantajeaza atat silueta cat si varsta

Femeile tinere pot alege printuri vesele, multicolorate, in nuante uni sau culori pastelate.

Pentru femeile in varsta sunt perfecte nuantele de verde smarald, violet, burgundy, albastru regal sau roz pal.

De exemplu, rochia de zi cu imprimeu baroc negru cu galben Callida este ideala pentru femeile tinere.

Lunga, mulata in partea superioara, dar croita lejer in partea inferioara, crapata pe ambele parti, iti confera un look lejer, dar in acealasi timp extrem de senzual.

Pentru doamnele mature recomand rochia de zi midi verde  Anabell. Simpla, eleganta, croi in A, este perfecta pentru femeile mature care vor sa afiseze un look rafinat.

 

  1. Pretul rochiei

Desigur ca si pretul este important, asa ca am facut o selectie si in functie de preturi pe JojoFashion.

Rochia de zi Amanda are un pret decent, iar calitatea este superioara. Modelul este superb, culoarea corai este in trend, stiti deja ca se poarta culorile marine anula acesta, deci si corai,

Croiul rochiei este superb, asimetriile rochiei asigurandu-ti un look inedit si fresh.

Evident ca pe JoJofashion sunt mai multe modele de rochii de zi la preturi bune, dar te las sa le descoperi singura.  Eu ti-am dat doar hintul care sa te ajute sa alegi rochia perfecta .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *