Artiștii, în doliu după moartea lui Doru Farcaș. Mesaje emoționante transmise de toți cei care l-au cunoscut

Artiștii din Botoșani și nu numai sunt în doliu după moartea marelui violonist botoșănean Doru Farcaș. Omul care aducea buna dispoziție oriunde se afla este plâns inclusiv pe rețelele de socializare de toți cei care l-au cunoscut.

A fost foarte iubit. Nu doar ca artist, ci și ca…om.

„Am aflat cu o tristeţe fără margini de plecarea ta într o lume mai buna… Lacrimile îmi inunda ochii și îmi pun un nod în gat. De astăzi, nu ne vom mai auzi la telefon sau când vin acasă, asa cum spuneam mereu. De azi, te voi căuta doar în inima mea, singurul loc de unde nu vei pleca niciodată, pentru ca mi ai fost prieten, și mereu te am considerat ca un frate ori ca un tata… si aveam inca atatea si atatea planuri … iti multumesc pentru tot ce am realizat impreuna . Pierderea este aproape imposibil de realizat… Putere multă fetelor și soției tale”, a spus Adriana Bucevschi.

„Drum lin către cele veșnice maestre! Sunt norocoasă că v-am cunoscut și vă mulțumesc din suflet pentru tot! Un om deosebit, un mare violonist și un adevărat rapsod pupular ce va rămâne viu prin creațiile sale! Dumnezeu să vă așeze la dreapta Sa!”– Mihaela Balașcă.

Drum lin spre stele prieten drag! A murit Doru Farcas ,un mare virtuoz al viorii! Solist instrumentist/Concert maistru al Orchestrei populare ” Rapsozii Botoșanilor ” Vei rămâne veșnic în amintirea noastră”- Mihai Atodiresei

Mi-e greu sa vorbesc despre marele violonist, Doru Farcas la trecut. Am fost colegi la Orchestra „Rapsozii Botosanilor”, am cantat multi ani la nunti cu formatia sa, am cantat in SUA, um om special, un coleg minunat. Un om in mana caruia vioara prindea glas, apreciat de toti marii interpreti cu care a cantat:Ion Dolanescu,Maria Ciobanu, Ionut Dolanescu. Un om devotat familiei, prietenilor. Ne vom aminti cu drag de maestrul Doru Farcas, care s-a dus prea devreme dintre noi! Cu regret si nemasurata tristete transmit familiei indurerate sincere condoleante, putere sa depaseasca aceste momente grele!
Dumnezeu sa te odihneasca prieten drag!”- Brândușa Covalciuc Ciobanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *