FOTO Afară se tem de COVID, înăuntru luptă cu gândacii. Localnicii unui bloc din Botoșani sunt exasperați de insectele care le intră în apartamente. „Merg pe pereți”

Locatarii unui bloc de pe strada Octav Onicescu, nr.23, din municipiul Botoșani, se plâng că gândacii le-au invadat blocul și le intră foarte ușor și în apartamente. Oamenii spun că reprezentanții Asociației de Proprietari nr.7, de care aparțin, nu fac nimic pentru a stârpi insectele.

Plătim lunar la asociație amar de bani, plus în fiecare lună 3 lei pentru fondul de rulment. Nu se fac sau nu se vrea să se facă deratizări deși avem un fond frumușel. Consum zilnic câte un tub de spray pentru gândaci pentru casă și casa scării. Pentru ce mai plătim asociația? E jale!”, ne-a povestit o femeie care locuiește în blocul respectiv.

Atât ea, cât și vecinii săi se plâng că deși zona în care sunt blocurile este una foarte bună, „noi trăim ca la ghetouri”.Ei spun că insectele pot fi purtătoare de boli și le intră lejer în apartamente, este suficient să deschidă ușa un pic.

One thought on “FOTO Afară se tem de COVID, înăuntru luptă cu gândacii. Localnicii unui bloc din Botoșani sunt exasperați de insectele care le intră în apartamente. „Merg pe pereți”

  1. Curățenia și igienizarea sunt realizate precar, pe scările blocurilor!
    De multă vreme asociaţiile de Proprietari NU ASIGURĂ măsuri de igienizare şi dezinfecţie a spaţiilor comune, a uşilor, a lifturilor, a balustradelor. Femeile de serviciu nu fac decât să împrăștie cu o mătură praful pe pereți. Spălarea palierelor, a caselor de scară, cât și a holurilor este inexistentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *