Recrutări în MApN! Pentru Botoșani sunt 23 de posturi

MApN face recrutări pentru posturile de soldat/ gradat profesionist. Sunt 2910 posturi în 28 de județe și în București. Pentru județul Botoșani sunt repartizate 23 de posturi la U.M. 01251.

Te poți înscrie de la distanţă, online, până la data de 29 aprilie, în vederea participării la procesul de recrutare. Candidații înscriși vor fi planificați pentru susținerea probelor de selecție aptitudinală generală după încetarea stării de urgenţă. Repartizarea pe unități militare, arme/servicii și specialități militare va avea loc în perioada 2-3 septembrie. Primul modul de pregătire va începe în data de 28 septembrie.

Criterii de recrutare:  vârsta între 18 ani împliniţi, la data începerii programului de instruire, şi cel mult 50 de ani împliniţi, la data finalizării programului de instruire;  absolvent cel puţin al învăţământului general obligatoriu, în condiţiile prevăzute de Legea educaţiei naţionale nr. 1/2011, cu modificările şi completările ulterioare (10 clase);  permis de conducere auto valabil, categoriile B şi C, eliberat de către autorităţile române – doar pentru arma „auto” şi/sau pentru specialităţile militare care necesită conducerea tehnicii specifice auto din arma „geniu”.

Cum te poţi înscrie

Pentru începerea procesului de recrutare trebuie să contactezi personalul biroului informare-recrutare din cadrul centrului militar de care aparții cu domiciliul, la numerele de telefon și/sau adresele de e_mail care pot fi descărcate accesând unul dintre următoarele link-uri: https://bit.ly/33DgbJV,  https://bit.ly/3brzI2M,  https://bit.ly/2Rki5dB și https://bit.ly/2xVhtUW.
Telefonic și/sau prin e-mail ori fax se vor obține informațiile solicitate și se vor transmite informațiile și documentele necesare înscrierii și/sau întocmirii dosarului de candidat, după caz.

Pentru înscrierea în procesul de recrutare trebuie să trimiţi un e_mail la biroul informare-recrutare de care aparții, cu datele de contact (adresă, număr de telefon), data nașterii, studiile absolvite sau în curs de absolvire și opțiunea ta privind instituția de învățământ.

One thought on “Recrutări în MApN! Pentru Botoșani sunt 23 de posturi

  1. As dori sa ma alătur armatei române este dorința mea de la 18 ani când nu sau mai putut recruta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *