Mesajul sfâșietor al unei asistente medicale din Botoșani. „14 zile nu mi-am atins copiii/colegii mă priveau de parcă aveam ciumă”

O asistentă medicală din Botoșani a transmis un mesaj înduioșător după 14 zile de izolare. Alina a stat departe de familia sa, iar vineri, după ce a primit rezultatul negativ al testului COVID-19, aceasta se poate întoarce acasă. Cel mai greu a fost să stea deoparte de copilașii săi, spune Alina.

Astazi, 10 aprilie 2020, după 14 zile de când nu mi-am văzut familia, după 14 zile de când nu mi-am atins copiii, nu am putut sa le fiu alături,…as putea sa zic ca sunt cel mai fericit părinte! Plec acasă sa le fiu alături asa cum am făcut-o mereu”, spune asistenta medicală.

Cu toate acestea, cadrul medical spune că nu o să uite niciodată prin ce a trecut.

N-am sa pot uita niciodată prin ce am trecut și am învins! Totul, datorita familiei mele, mamei care m-a suportat când plângeam, urlam, atunci când nu puteam sa respir, care nu m-a lăsat o clipa sa-mi pierd încrederea în ea, în Dumnezeu și căreia ii mai spun încă o data ca o iubesc și ii multumesc ca a avut grija de mine”, spune cadrul medical. 

Alina povestește că în momentul în care era suspectă de coronavirus, chiar colegii săi au ignorat-o și marginalizat-o, neadresându-i măcar un cuvânt de încurajare.

Apoi, când am ajuns la spital am dat nas în nas cu câțiva colegi care m-au privit de după ambulanta de parca aveam ciuma, neadresandu-mi nici un cuvânt”, povestește Alina.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *