Corupție! Angajați de la morga spitalului cercetați pentru că ar fi luat mită

Funcţionari publici din Suceava sunt acuzaţi că au cerut bani de la familiile celor decedaţi de coronavirus pentru ”eforturile” făcute în legătură cu constatarea decesului şi pregătirea persoanelor decedate. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de luare de mită, fiind constituit un dosar penal.

Din actul de sesizare rezultă că în perioada martie – aprilie 2020 funcţionari publici din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Suceava au pretins şi primit diferite sume de bani de la membrii de familie ai persoanelor decedate în această perioadă, pretinzând aceste sume pentru „eforturile” făcute în legătură cu constatarea decesului, îmbălsămarea persoanelor decedate, îmbrăcarea acestora, etc., deşi toate aceste servicii intră în atribuţiile de serviciu ale personalului angajat în cadrul instituţiei medicale”, spun procurorii.

În prezent se efectuează urmărire penală in rem, cu privire la fapte, pentru clarificarea situației de fapt și pentru stabilirea existenţei răspunderii penale.

 

One thought on “Corupție! Angajați de la morga spitalului cercetați pentru că ar fi luat mită

  1. Procurosrii sa cerceteze pe cal care a facut gropa de gunoi in varful muntelui. Dementul Flutur de la suceava .acolo corupție clară…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *