Revoltător! O asistentă COVID-19 de la Spitalul Botoșani a leșinat de epuizare. „Șeful de secție le-a făcut instructaj pe genunchi”

Fiica unui cadru medical din Spitalul Județean Botoșani face afirmații grave. Aceasta susține că mama sa, asistentă COVID-19 de la unitatea spitalicească, care are mai multe probleme de sănătate, ar fi leșinat de epuizare după zece ore de muncă neîntrerupte. În plus, ea spune că necesarul de medici care asigură turele este stabilit pe criterii preferențiale.

Turele sunt de 12 ore pe 24, însemnând că luni, de exemplu, dacă un cadru medical începe garda de dimineață de la 7, se duce până la 7 seara, după care următoarea zi este liberă și seara ajunge iar să facă o gardă. Vreau să atrag atenția asupra modului în care sunt trimise cadrele medicale, cadrele auxiliare, pe secțiile Covid. Sunt criterii fals obiective după care sunt trimise cadrele medicale. În sensul că uneori se folosește metoda alfabetică, alteori nici măcar această metodă nu este respectată în funcție de preferința șefului de secție. În Spitalul Mavromati nu există protocoale, șeful de secție le-a făcut instructaj pe genunchi”, spune aceasta, potrivit Realitatea Plus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *