VIDEO Polițistă din Botoșani: În curând veți fi tâlhăriți și jefuiți de toți aceia pe care Covid-ul i-a alungat de prin țările unde cerșeau sau cine știe ce „îndeletniciri” mai aveau, iar polițistul este legat de mâini

Andra Lichiardopol, tânăra polițistă din Botoșani care a devenit un model de urmat pentru multe dintre femeile ce aleg această carieră, a reacționat vehement față de toți cei care atacă polițiștii, în această perioadă grea și nu numai.

Reacția Andrei a venit după ce pe rețelele de socializare a fost postat un video cu doi polițiști din Capitală care sunt înjurați și scuipați de doi indivizi băuți. Unul dintre agenți și-a ieșit din fire și a început să îl lovească pe un tânăr, iar un martor a filmat totul și a postat clipul pe Facebook. Gestul polițistului cu siguranță va atrage o sancțiune asupra sa, dar reacțiile cetățenilor la adresa polițiștilor au fost extrem de dure.

Și pentru că m-a scos din sărite și m-a uluit, în același timp, comentariul unei „așa-zise” doamne profesor care spunea „o să ieșim peste voi în stradă!”… Păi, măi doamna profesor de muzică, și toți ceilalți cetățeni indignați, cetățeni de bine, nu bombardieri și copilași care abia și-au șters mucii de la năsuc și pt că au internet își permit să înjure Poliția ca la ușa cortului…nu uita, dragă doamnă, că polițistul este ZID între dumneata și infractorii de cea mai joasă speță!!! Atacul asupra unui polițist, fie el și verbal, este atac asupra statului, implicit asupra cetățeanului onest! Legile nu mai ajută polițistul demult! Toate legile sunt favorabile infractorului! În curând veți fi tâlhăriți și jefuiți de toți aceia pe care Covid-ul i-a alungat de prin țările unde cerșeau sau cine știe ce „îndeletniciri” mai aveau, iar polițistul este legat de mâini!  Amenzile nu au efect asupra acestor specimene, cu dosarele penale sunt obișnuiți, iar pușcăria pt ei este hotel de lux cu păpică”, a fost reacția polițistei din Botoșani.

Ea a adăugat că în cei 13 ani de activitate nu a văzut niciodată un polițist care să ia un om de pe stradă și să-l agreseze pur și simplu.

Din contră! Am văzut polițiști și jandarmi cu multă răbdare…prea multă! Voi ăștia indignați meritați să trăiți printre astfel de specimene toată viața voastră! Fără Poliție!!!  Și acum sunt curioasă…ce ați fi făcut voi în locul polițistului? Când „cetățeanul” refuză să se legitimeze, te scuipă și te înjură?”, este mesajul Andrei.

Cum s-a petrecut totul

Marți noapte, o patrulă de ordine publică oprește 2 persoane pentru a verifica motivul prezenței lor pe stradă. Bărbații, aflați în stare de ebrietate, încep să îi înjure pe polițiști, le spun cum „fac ceva pe ordonanțele militare” și îi trimit pe polițiști…la origini.

Sunt somați să înceteze și să se legitimeze, aceștia refuză. Unul dintre ei fuge, iar celălalt îl scuipă pe polițist în față și încearcă să îl lovească rupându-i epoleții.

Unul dintre agenți încearcă să îl imobilizeze pe bărbat și îi aplică mai multe lovituri de pumni la nivel feței pentru a-l destabiliza cu scopul imobilizării. Între timp, celălalt  cere sprijin prin stația de emisie recepție. Ambele persoane au fost sanctionate pentru refuz de legitimare și nerespectarea restricțiilor de circulatie. Bărbatul care a scuipat polițistul nu se află în evidențele DSP și nu s-au impus măsuri de izolare, potrivit Sindicatului Europol.

4 thoughts on “VIDEO Polițistă din Botoșani: În curând veți fi tâlhăriți și jefuiți de toți aceia pe care Covid-ul i-a alungat de prin țările unde cerșeau sau cine știe ce „îndeletniciri” mai aveau, iar polițistul este legat de mâini

  1. Respect pentru Politia Romana. Politistii au dreptate sa aplice violenta atunci cand sunt sfidati,injurati sau atacati. S-au obisnuit toti necioplitii sa aiba doar drepturi si sa raga in gura mare cand politia se ia de ei. Dragi politisti, aplicati legea fara discutie si puneti-i la punct pe vagabonzi prin toate mijloacele. Respect pentru politisti si politiste!

  2. Del era la noi in england politaii îl facea pachet si la arest starea nervosu, adică dacă politaii spun legea așa e…bătaie în ei ca la hoții de cai..cum zice vorba românește!!

  3. Del era la noi in england politaii îl facea pachet si la arest starea nervosu, adică dacă politaii spun legea așa e…bătaie în ei ca la hoții de cai. cum zice vorba românește!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *