Prima calificare în play-off a lui FC Botoșani, stricată de coronavirus. Valeriu Iftime a răbufnit! „Azi nu mai pot să spun nimic”

Valeriu Iftime, patronul Botoșaniului, susține că pandemia de coronavirus i-a dat peste cap toate planurile. Omul de afaceri spune că ia în calcul reducerea salariilor de la club.

În acest sezon, FC Botoșani a reușit să se califice pentru prima dată în play-off, însă pandemia de COVID-19, care a lovit aproape întreg mapamondul, le-a stricat sezonul fabulos din Liga 1.

Nu pot lua nicio decizie, pentru că nu am niciun element despre viitorul campionatului nostru, toate sunt în starea asta de îngheţare. Nu ştiu dacă se plătesc drepturile tv, am un credit la bancă pentru fotbal şi nu se dă decât dacă se începe campionatul. Nu pot să spun dacă măresc, tai salarii, dacă reorganizez ceva, dacă mai pot să optimizez din costuri.  Aştept momentul în care vom avea certitudinea că în data de ne reunim şi în data de reîncepem campionatul. Cred că se vor reduce salariile, nu ştiu cu cât, pe altă parte aş vrea să am certitudinea unor proiecte viitoare. Sunt nefericit, faptul că jucam fotbal, că aveam o poziţie, un buget echilibrat şi toate lucrurile care funcţionau într-o lume reală, aveam toate premisele unei situaţii coerente şi echilibrate la club. Aveam bani de salarii, bani de prime, mai mult prime suplimentare şi visam la un obiectiv interesesant, locul trei să mă gândesc la Europa. Azi nu mai pot să spun nimic, ne repoziţionăm, spun că n-am pierdut eu mai mult decât alţii, toţi ne-am conservat acum trei saptămâni şi depinde cu câtă abilitate gestionăm următoarea perioadă din momentul în care ştim când începe campionatul”, a declarat Valeriu Iftime pentru Telekom Sport.

Sursa: Pro Sport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *