Doi tineri au încercat să ”evadeze” dintr-un centru de carantină din Botoșani, escaladând un geam. Au dat nas în nas cu jandarmii

Doi tineri au încercat să fugă dintr-un centru de carantină din Botoșani, însă nu au avut noroc.

Marți, la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani a fost înregistrat un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor în care se efectuează cercetări față de doi tineri de 20, respectiv 21 de ani.
Cei doi, în timp ce se aflau într-un centru de carantină din judet, au părăsit incinta acestuia, fără permisiunea autorităților, escaladând un geam de la parterul imobilului.
Tinerii au fost surprinși de către jandarmii care asigurau paza centrului de carantină care au procedat la reintroducerea acestora în centru.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor, urmând ca în funcție de rezultatul acestora să se propună soluție procedurală.
Cei doi vor rămâne în centrul de carantină pentru încă 14 zile.

One thought on “Doi tineri au încercat să ”evadeze” dintr-un centru de carantină din Botoșani, escaladând un geam. Au dat nas în nas cu jandarmii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *