Aparatul de testare COVID 19, primit de Spitalul Județean, funcțional de săptămâna aceasta

Reprezentanții Spitalului Județean aduce la cunostinta opiniei publice ca in cursul zilei de luni a fost livrata hota microbiologica si masă specială aferenta pentru aparatul de testare COVID-19 Real Time PCR, instalat in Laboratorul Sectiei de Boli Infectioase a unității spitalicești. 

Hota microbiologica a fost comandata impreuna cu aparatul de testare COVID-19 Real Time PCR de catre Asociatia “Salvează o inimă”

Hota microbiologica si masa speciala aferenta va fi montata pentru completarea liniei de testare pentru coronavirus (COVID-19.

De asemenea, s-au primit si kiturile pentru extractie iar personalul medical este instruit si pregatit pentru efectuarea testelor.

Conducerea Spitalului Judetean de Urgență Mavromati Botoșani multumește Asociatiei ”Salvează o inimă” , personal domnului Vlad Plăcinta și tuturor oamenilor de afaceri din Botoșani, care prin sponsorizări și donațiisi-au conjugat eforturile pentru achizitionarea aparatului de testare Covid -19”, se precizează într-un comunicat de presă al Spitalului Județean.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *