Adelina, botoșăneanca ce face performanță în volei, în Italia, testată negativ pentru COVID-19. Cum a așteptat-o familia

Adelina Ungureanu, tânăra din Botoșani considerată cea mai frumoasă voleibalistă din România, care evoluează în voleiul italian, a primit rezultatul testului pentru coronavirus: negativ. Tânăra s-a întors la Botoșani, după perioada de carantină de la București, iar acasă a fost așteptată cu tort și șampanie de părinții săi.

Adelina are contract cu italienii de la Cuneo Granda Volley și se afla în Italia când a izbucnit epidemia.

Mi-au fost anulate trei zboruri. Într-un final, a trebuit să plec din Franța, de la Nisa, până acolo am ajuns cu mașina, cei de la echipă mi-au organizat totul și de asemenea mi-au dat și niște documente care să ateste faptul că eu doar tranzitez Franța. Am reușit să ajung în Munchen doar că neavând zboruri trebuia să găsesc o variantă să vin în România. Am reușit să găsesc un zbor dimineața, a doua zi, adică ieri (n.r. joi) din Munchen direct către Otopeni. Am completat o declarație prin care  am spus că de fapt eu vin din Italia și  nu din Germania. Am fost preluată imediat de niște persoane de la DSP. Mi-au dat mănuși noi, mască nouă, au avut foarte multă grijă la cum gestionează situația. Aici (n.r. în carantină) m-au adus cu o ambulanță de la SMURD.

A fost așa un scenariu de film pentru că erau două persoane costumate, de care sincer vă spun m-am speriat foarte tare. Nu am mai văzut așa ceva în realitate niciodată”, povestea Adelina când a ajuns în București.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *