VIDEO O nouă decizie a judecătorilor în cazul patronilor din Botoșani care făceau avere din droguri

Magistrații Tribunalului Iași au luat, miercuri, o nouă decizie în cazul celor trei botoșăneni cercetați pentru trafic de droguri. Nicușor Cristinel Vasiliu și șoferul Marian Ababei vor sta după gratii încă 30 de zile, iar soția afaceristului, Mariana, va rămâne în continuare în arest la domiciliu. Decizia nu este definitivă.

Aceștia au fost prinși când încercau să vândă droguri de aproximativ 45.000 de euro.

Procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Iași împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul BCCO – Iași au procedat la efectuarea unei acțiuni de prindere în flagrant a lui Vasiliu Cristinel Nicușor și a soției sale, Vasiliu Mariana, imediat după ce aceștia au încercat să comercializeze cantitatea de 1,025 kilograme de cocaină, pe raza municipiului Iași.

În urma cercetărilor efectuate a rezultat faptul că, inculpatul A.B.M., șofer în cadrul societății deținute de către inculpatul V.C.N., a preluat, în cursul zilei de 02.03.2020, de pe teritoriul Marii Britanii, un colet ce conținea o cantitate importantă de cocaină, pe care i-a predat-o inculpatului V.C.N., imediat după ce acesta a revenit pe teritoriul României”, spun anchetatorii.

În urma unor percheziții care au avut loc la Botoșani, inclusiv la locuințele celor trei, au fost ridicate sumele de 2.100 de lei şi 42.800 de lire sterline și trei autoturisme şi autoutilitare, ce ar fi fost folosite pentru transportul drogurilor.

VIDEO Cum a ajuns un șofer de tir din Botoșani să facă trafic de droguri cu șeful său

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *