Filmul “Ultimul cod” în care joacă o copilă din Botoșani, aproape de final. Vezi teaserul!

A apărut trailerul filmului The final code în care a fost distribuită și botoșăneanca, Mara Ștefan, în vârstă de 12 ani, membru al redacției Buzz. Copila a participat în cursul lunii februarie la filmări, iar acum se lucrează la realizarea peliculei. Trailerul filmului a fost deja încărcat pe youtube.

Filmul este în  regia Carlo Fusco, după un scenariu scris de Ieva Lykos,  produs de Lykos Film & Co.

Filmul intitulat “Ultimul cod” este un scenariu scris de botosaneanca Ieva Lykos, bazat pe povestea adevărata a criminalului Joseph Fritzl care a zguduit întreaga lume. Bărbatul și a sechestrat propria fiica in subsolul casei, vreme de 24 de ani, procreand alți 7 fii/nepoți.

Scenariul a câștigat deja premiul III la festivalul de film Los Angeles Cinefest si este în competiție la Festivalul cinematografic LA Unde the Stars.

Mara Ștefan, copila din Botoșani, care o va interpreta pe  fiica/ nepoată cea mare a lui Fritzl rămâne in subsol cu mama sa  care se va supune atrocității omului.

Mama sa va fi interpretată de Ieva Lykos, actriță, scenarista si producătoare a societății Lykos Film din Botoșani.

Actrița a jucat deja in filme internaționale alături de Eric Roberts, Michael Madsen, Bruce Davison, Tom Sizemore, Daryl Hannah, Maia Morgenstern și mulți alții.

Ziarul Buzz

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *