Dramatic! Povestea tinerei din Botoșani care și-a pierdut soțul într-un accident, iar la o lună a născut gemeni. „La priveghi, am ales numele copiilor”

Geanina Gabriela Corsei, din Botoșani, a trecut în două luni cât alții într-o viață. Avea o familie împlinită. Ea și soțul său, Florin, trăiau în liniște alături de copilașul lor și erau bucuroși că familia urma să li se mărească, ea fiind însărcinată cu gemeni. Planurile le-au fost date peste cap însă de un accident teribil. Florin și-a pierdut viața, iar Geanina s-a văzut nevoită să aibă grijă de copilul său singură.

De curând a adus pe lume și gemenii, o fată și un băiat. Sunt două minuni care îi dau putere să meargă mai departe, să lupte pentru copiii săi, să facă tot posibililul să le ofere ce-i mai bun. 

Nașii bebelușilor i-a ales de mult timp, alături de Florin.

Numele.. m-am hotărât singură, într-o seară când eram la priveghi. Inițial căutam alte nume, dar în urma celor întâmplate am hotărât să îi poarte numele băiatul. Și cum ei sunt gemeni pereche, am ales pentru fată Florina”, ne-a povestit mămica.

Autor: Mihaela Macovei

Dramă! Apropiații botoșăneanului mort în accidentul din Belgia sunt sfâșiați de durere. „Nu pot să cred că nu mai ești”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *