Dramă! Apropiații botoșăneanului mort în accidentul din Belgia sunt sfâșiați de durere. „Nu pot să cred că nu mai ești”

Moartea botoșăneanului spulberat de camion în Belgia a căzut ca un trăsnet peste cei apropiați. Florin Corsei a murit pe autostradă, în Belgia, lângă camionul cu care își câștiga pâinea. Un alt camion a intrat din plin în el și tir-ul lângă care se afla. Florin a murit la spital.

Acum, gândurile celor apropiați se îndreaptă spre soția sa, Geanina Gabriela, care urmează să nască peste o lună gemeni.

Odihnește te in pace finul nostru drag.Ai plecat dintre noi dar in gândul si in inima noastră vei rămâne mereu viu.Dumnezeu sa te așeze de-a dreapta lui pentru a putea veghea de sus asupra familie si pentru a le da putere de a trece peste această durere. Dumnezeu sa te odihnească în pace. Nu pot sa cred”

Sincere Condoleante! Dumnezeu sa-l ierte! Nici acum nu imi vine sa cred ca este adevarat. Un om puternic care lupta pentru familia lui sa nu-i lipseasca nimic, pe care o iubea nespus. Geanina sa fii puternica si sa stii ca vom fi cu totii alaturi de tine!”

„Nu pot să cred că ai plecat atât de devreme! Te vom purta mereu în inimile noastre, om drag! Dumnezeu să te așeze în rândurile celor drepți, iar de acolo de sus, să ai grijă de îngerașii tăi”

Sincere condoleanțe! E grea şi de neînțeles viața. Va fi îngerul care va veghea asupra tuturor”

„Azi am pierdut cel mai bun prieten, fratele ce nu l am avut niciodată. Azi ai plecat in ultima cursă cu destinatia Rai. Camionagiu, prieten, frate , soț si tată, nu te vom uita niciodată! Dumnezeu să te ierte!”

„un om ce l-am cunoscut personal si avea o dulceata aparte, as vrea ca sotia lui sa-si duca necazul mai departe cu ajutoru Domnului si drept spun condoleante pt aceasta familie. Domnu sa-i intareasca si să vegheze. Respect pt acest om si aceasta familie

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *