Petiție online! Dorohoienii nu vor spital COVID în municipiul Dorohoi. „Mai proastă decizie nu se putea lua”

Dorohoienii nu vor ca spitalul din municipiul lor să fie transformat în spital COVID. Viceprimarul Lucian Topalagă  spune că este cei de la Botoșani întotdeauna au considerat „Dorohoiul ca pe copilul orfan al Județului, tratandu-l ca atare”.

Este limpede ca lumina zilei că mentalitatea celor de la Botoșani nu s-a schimbat și nici nu credem că se va schimba. Întotdeauna au considerat Dorohoiul ca pe copilul orfan al Județului, tratandu-l ca atare. Pe vremea comunismului majoritatea fondurilor se opreau acolo. După revoluție ora exactă ne-au dat-o tot ei, că așa au vrut. Acum, văzând supărarea botoșănenilor care nu au acceptat soluțiile propuse de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență de amenajare a spitalului COVID-19 în reședința de județ, ce și-au spus? Hai cu spitalul la Dorohoi! Fără să solicite o părere măcar! Cu alte cuvinte, au transformat Ordonanțele Militare în ceva de care se tema toată țara, în Dictatură! Suntem conștienți că lupta depusă de autorități, împreună cu cetățenii, trebuie să fie nemiloasă, dar mai trebuie purtată și cu discernământ”, spune viceprimarul.

El susține că  va veni și ziua în care și România, inclusiv Județul Botoșani, va începe să se confrunte cu valul de internări pe care îl vedem în țările din vest și tocmai de aceea cei de la Botoșani ar trebui să se să asigure condițiile necesare ca în toate orașele să fie amenajate secții COVID-19.

Oare cred ei că Spitalul Dorohoi va face față pandemiei și ei vor răsufla ușurați? Niciodată! Păi în condițiile în care nici Spitalul Județean nu este în stare să trateze bonlavii de COVID-19, trimițându-i la Iași, cred ei că la Dorohoi vor găși un spital Universitar? Oare nu se gândesc decidenții de la Botoșani că toți Dorohoienii și toți cetățenii din comunele limitrofe vor trebui să meargă la Botoșani pentru celelalte afecțiuni de care ar trebui să se trateze, putând contribui astfel la distribuirea virusului. Mai proastă decizie nu se putea lua! Și cel mai deranjant este stilul dictatorial căruia noi, Dorohoienii, îi spunem NU! Semnați această petiție și tragesti asftel un semnal de alarmă celor ce nu vor să ia decizii în comun, ci după propriul lor interes!”, spune viceprimarul.

VEZI AICI PETITIA!

„ Cetățenii din Dorohoi trezitiva! Nu avem nici un diagnostic pozitiv și acum ne trimit en gros că e la reducere. Acum o lună ne dădea la știri că Spitalul Dorohoi este insalubru și altele inventate de anumite persoane cu apartenența politică . Cum dintr-o data este Spital Covid 19! Vă rog să fim alături de cadrele medicale și restul personalului din spital și să încercăm să optim acest dezastru care ne va afecta pe toți foarte grav”, spune un cetățean.

Maternitatea nu mai devine spital COVID- 19. Bolnavii cu coronavirus vor ajunge la un alt spital

One thought on “Petiție online! Dorohoienii nu vor spital COVID în municipiul Dorohoi. „Mai proastă decizie nu se putea lua”

  1. Ce se intampla in comitetul asta judetean? Sunt atatea minti luminate,scolite cu experienta .Decizii eronate ,perdeti timp pretios .Doar speranta avem ,masuri locale balbaite.Aveti unitatea militara din str PETRU RARES ,cu cladiri ,heliport ,teren pe care sa instalati spital militar ,la periferia orasului cu acces facil spre toate directiile .Perimetru mai securizat ,nu aveti in Botosani.Hai cu decizia.Acum deja trebuia sa fie totul pus la punct .Vin probabil ,materialele ,aparatura ,trantile prin toate depozitele ,ca sa ajunga incomplete si infectate .Astazi ,decideti cu intelepciune,maine se poate sa fie prea tarziu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *