FOTO Botoșăneanul care a încercat să evadeze din carantină, pe geam, cu un cearșaf, a comis-o din nou. A fost ridicat de jandarmi

Bărbatul de 36 de ani, din Botoșani, care a încercat să evadeze din camera de la hotelul Rareș din Centru Vechi, cu un cearșaf, a comis-o din nou. Luni, în jurul orei 12.00, el a fost ridicat de jandarmi după ce a rupt ușa de la camera de hotel în care era cazat. Jandarmii l-au dus la Psihiatrie.

Acestuia i se vor întocmi acte de sesizare doar pentru infracțiunea de distrugere.

Individul trebuia să stea în autoizolare la domiciliu, dar a fost găsit, în noaptea de vineri spre sâmbătă, prin Parcul Tineretului, de un echipaj de jandarmi. El a fost băgat în carantină la Hotelul Rareș din Centrul Vechi al municipiul Botoșani.

Puțin după miezul nopții însă, bărbatul a vrut să plece așa că a luat un cearșaf de pe pat, l-a rupt în fâșii și și-a făcut o frânghie cu care a coborât pe geam, de la etajul al doilea.

A căzut direct peste o mașină care era parcată lângă hotel, iar proprietarul acesteia a anunțat polițiștii. Jandarmii și polițiștii au pornit în căutarea botoșăneanului, iar după aproximativ o oră l-au găsit pe strada
Independenței. Omul a fost băgat din nou în carantină, dar iată că acum a comis-o din nou.

Un botoșănean a vrut să scape de carantină printr-o evadare ca-n filme. Ce a făcut ca să fugă din hotel

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *