Un botoșănean a vrut să scape de carantină printr-o evadare ca-n filme. Ce a făcut ca să fugă din hotel

Un bărbat de 36 de ani din Botoșani, care trebuia să stea în autoizolare la domiciliu, a fost găsit, în noaptea de vineri spre sâmbătă, prin Parcul Tineretului, de un echipaj de jandarmi. El a fost băgat în carantină la Hotelul Rareș din Centrul Vechi al municipiul Botoșani.

Puțin după miezul nopții însă, bărbatul a vrut să plece așa că a luat un cearșaf de pe pat, l-a rupt în fâșii și și-a făcut o frânghie cu care a coborât pe geam, de la etajul al doilea.

A căzut direct peste o mașină care era parcată lângă hotel, iar proprietarul acesteia a anunțat polițiștii. Jandarmii și polițiștii au pornit în căutarea botoșăneanului, iar după aproximativ o oră l-au găsit pe strada
Independenței. Omul a fost băgat din nou în carantină.

Prin intermediul Centrului Județean de Conducere și Coordonare a Intervenției a fost solicitată prezența unui medic din cadrul Direcției de Sănătate Publică. În cauză, polițiștii din cadrul IPJ Botoșani au întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de distrugere și zădărnicirea combaterii bolilor. În continuare se efectueaza cercetari pentru aceste fapte, urmând ca în funcție de rezultatul acestora să se propuna soluție procedurală. Pentru prevenirea unor situaţii similare, în spatele centrului de carantină va staţiona o patrulă auto de poliţie”, se precizează într-o informare a Centrului Județean de Comunicare Botoșani.

Încă trei hoteluri din Botoșani devin centre de carantină. Unde vor fi cazați cei întorși din zonele de focar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *