Botoșăneanul care a sărit de la etajul al doilea al Hotelului Rareș din Centrul Vechi, în încercarea de a scăpa de carantină, a fost testat COVID-19

Botoșăneanul care, în noaptea de vineri spre sâmbătă. a sărit de la etajul al doilea al Hotelului Rareș din Centrul Vechi, în încercarea de a scăpa de carantină, a fost testat COVID-19, pentru a se stabili dacă acesta este contaminat sau nu cu periculosul virus.

Imediat după ce a fost prins, bărbatul a fost testat de medicii Direcției de Sănătate Publică, urmând să afle ulterior dacă are sau nu coronavirus.

Vă reamintim că un bărbat de 36 de ani din Botoșani, care trebuia să stea în autoizolare la domiciliu, a fost găsit, în noaptea de vineri spre sâmbătă, prin Parcul Tineretului, de un echipaj de jandarmi. El a fost băgat în carantină la Hotelul Rareș din Centrul Vechi al municipiul Botoșani.

Puțin după miezul nopții însă, bărbatul a vrut să plece așa că a luat un cearșaf de pe pat, l-a rupt în fâșii și și-a făcut o frânghie cu care a coborât pe geam, de la etajul al doilea.

A căzut direct peste o mașină care era parcată lângă hotel, iar proprietarul acesteia a anunțat polițiștii. Jandarmii și polițiștii au pornit în căutarea botoșăneanului, iar după aproximativ o oră l-au găsit pe strada
Independenței. Omul a fost băgat din nou în carantină, însă s-a ales și cu dosar penal.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *