Cei doi polițiști, care au intrat în contact cu botoșăneanul bolnav de coronavirus, au aflat rezultatul testelor

Cei doi polițiști care au intrat în contact cu bărbatul din Botoșani, conformat cu COVID-19, nu au contactat virusul.
Rezultatele testele au sosit recent, împreună cu alte 13 teste negative pentru persoane testate din Bistrița-Năsăud.

Reamintim că doi polițiști bistrițeni s-au aflat în izolare la domiciliu după ce au intervenit la un accident pe raza municipiului Bistrița, în care a fost implicat un bărbat din Botoșani, diagnosticat cu Coronavirus. Cei doi polițiști erau echipați corespunzător, dar, în mod preventiv, a fost luată măsura izolării la domiciliu.

„La data de 14 martie a.c., bărbatul din Botoșani a fost implicat într-un accident rutier, produs pe raza municipiului Bistrița, soldat cu avarii și soluționat pe cale amiabilă. Acesta nu a avut contact cu celălalt șofer, iar autoturismul a fost transportat pe platformă până la destinație.

Atât șoferul, cât și polițiștii care au intervenit la fața locului erau echipați corespunzător, purtau mănuși și măști de protecție; autoturismul în cauză tranzita județul, fiind venit din vamă și însoțit de polițiști și jandarmi.

Pentru siguranță, cei doi polițiști au fost testați de către DSP și, până la primirea rezultatelor, se află în izolare la domiciliu“, a transmis IPJ BN la acel moment.

Sursa: observatorbn.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *