Măsură fără precedent în BOTOȘANI – toate cazinourile au fost ÎNCHISE! Află cum poți CÂȘTIGA stând chiar la tine în sufragerie!

Istoria recentă a României nu s-a mai confruntat cu o situație atât de gravă precum pandemia cu noul Coronavirus. Având în vedere situația de urgență în care se află majoritatea statelor europene, au fost luate măsuri de prevenție. Deși acestea pot părea exagerate, scopul lor este distanțarea socială. Altfel spus, pentru a-și proteja cetățenii, statul implementează noi legi pentru a încetini sau stopa răspândirea temutului virus. Una dintre consecințele acestor legi este închiderea pe perioadă nedeterminată a cazinourilor.

Iată cazinourile ÎNCHISE din Botoșani

Fie că este un cazino mai retras, fie că este cazinoul preferat din centrul Botoșaniului, trebuie să știi că toate acestea au fost închise de autorități, conform ultimelor anunțuri ale oficialităților. 

Sediile cazinourilor Las Vegas Games din străzile Calea Națională nr. 65, Strada Arhimandrit Marchian nr. 1, Str. Griviței nr. 5, Strada Primăverii nr.24  sunt închise. Nu doar lanțul de cazinouri Las Vegas Games are de suferit. KR Games, de pe Calea Națională nr. 144 și Bar Sole de pe strada Griviței nr. 7 sunt, la rândul lor, cu lacătul pus.

Nu te îngrijora! Alternativa ideală pentru botoșăneni? Mută-te în online și joacă NELIMITAT! 

În sprijinul acestor măsuri, dar și pentru ca tu să-ți poți continua jocurile preferate, încearcă un online casino, chiar de la tine de acasă! Este sigur, comod,relaxant și deschis 24/24! Niciodată nu a fost mai simplu să joci la ruletă sau păcănele chiar de la tine din sufragerie, la orice oră. Mai mult, jackpoturile, ofertele, promoțiile și bonusurile puse le dispoziție sunt incredibile!

Pentru a-ți face cont pe platformă durează cel mult 2 minute, însă avantajele sunt colosale! Dacă te înscrii acum și joci online, beneficiezi de 500 de rotiri GRATIS. Este alegerea ta dacă joci fără miză sau investești bani reali. Ține minte, însă – dacă te simți norocos și inspirat, ai șanse mari de a câștiga sume considerabile. 

Cu toate acestea, este absolut necesar să îndeplinești două condiții esențiale:

  1. Să ai peste 18 ani
  2. Să ai dorința de a câștiga!

Alătură-te acestei comunități online și te vei bucura de avantaje de invidiat. Vei găsi regulile jocurilor, răspunsuri la cele mai frecvente întrebări, dar și recomandări din partea specialiștilor. Nu ai niciun motiv de ezitare. Chiar dacă nu ai experiență în mediul virtual, nu trebuie să îți faci nicio problemă. Mai ușor de atât nu se poate!

Păstrează sănătatea ta și a celor dragi. Stai în casă! Joacă din casă, fii responsabil și nu îți transforma hobby-ul într-un viciu! Consultă specialiștii pentru a-ți crește șansele de câștig, diminuându-ți pierderile și riscurile.

 

Sursă foto: Pinterest.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *