Spitalul Județean deține cantități suficiente de medicamente și materiale sanitare, însă se caută, în continuare, materiale de protecție

Conducerea Spitalului Județean a făcut demersuri pentru achiziționarea de medicamente, materiale sanitare, dezinfectante, materiale de protecție.

Ioan Asaftei, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean, susține că unitatea spitalicească deține cantități suficiente de medicamente, materiale sanitare , dezinfectante și face eforturi susținute pentru completarea stocului de materiale de protecție.

Conducerea Spitalului Judetean multumeste Consiliului Județean pentru sprijinul și promptitudinea de care a dat dovadă în această perioadă dificilă. Mulțumim tuturor celor care ne-au sprijinit prin donații și sponsorizări. Persoanele fizice și juridice care doresc să ajute Spitalul Județean pot contacta conducerea spitalului”, a mai spus Asaftei. 

Cetățenii care solicită informații, copii după documente , etc sunt rugați să transmită solicitările către Spitalul Județean prin poștă , fax , mail  – date care pot fi accesate de pe site-ul spitalului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *