Doi polițiști izolați la domiciliu după ce au intrat în contact cu botoșăneanul diagnosticat cu coronavirus

Cei doi polițiști bistrițeni, care au intrat în contact cu botoșăneanul de 46 de ani diagnosticat cu coronavirus, au fost izolați la domiciliu.  Potrivit Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud, bărbatul din Botoșani a fost implicat într-un accident rutier produs în municipiul Bistrița. Cei doi polițiști au fost testați de către Direcția de Sănătate Publică Bistrița-Năsăud și, până la primirea rezultatelor, se află în izolare la domiciliu.

”La data de 14 martie, bărbatul din Botoșani a fost implicat într-un accident rutier, produs pe raza municipiului Bistrița, soldat cu avarii și soluționat pe cale amiabilă. Acesta nu a avut contact cu celălalt șofer, iar autoturismul a fost transportat pe platformă până la destinație”, susțin reprezentanții IPJ Bistrița-Năsăud, potrivit ziardebistrita.ro.

Atât șoferul, cât și cei doi polițiști care au intervenit la fața locului erau echipați corespunzător, purtau mănuși și măști de protecție.

FOTO Situație de risc! Botoșăneanul diagnosticat cu coronavirus ar fi intrat în contact cu polițiști. A fost implicat într-un accident

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *