FOTO Situație de risc! Botoșăneanul diagnosticat cu coronavirus ar fi intrat în contact cu polițiști. A fost implicat într-un accident

Direcția de Sănătate Publică Botoșani a fost nevoită să sesizeze autoritățile din Bistrița în urma primului caz de coronavirus apărut în județ.

Bărbatul care a fost depistat pozitiv la testul COVID- 19 nu a intrat în contact cu nicio persoană în Botoșani, însă este posibil să fi intrat în contact cu polițiștii din Bistrița.

În timp ce se întorcea din Italia, botoșăneanul a fost implicat într-un minor accident rutier pe raza județului Bistrița, iar din acest motiv oficialii DSP Botoșani vor să vadă dacă acesta a intrat sau nu în contact cu oamenii legii.

Botoșăneanul de 46 de ani, care era în carantină la hotelul Premier, diagnosticat cu coronavirus, va fi transferat la Spitalul Clinic Universitar de  Boli Infecțioase din Iași.

Botoșăneanul de 46 de ani diagnosticat cu COVID- 19 nu prezenta simptome în momentul în care a fost băgat în carantină, dar testele prelevate de la el, care au fost prelucrate la Iași, au confirmat că bărbatul are coronavirus. 

El nu a intrat în contact cu salariații hotelului Premier, pe perioada șederii în carantină. Mâncarea și lenjeria îi erau lăsate la ușă, din rațiuni de securitate.

Bărbatul a venit singur din Italia, cu mașina personală, pe 14 martie.

Decizie de ultim moment în cazul botoșăneanului diagnosticat cu coronavirus. Ce au decis autoritățile

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *