Valeriu Iftime, dezvăluire memorabilă! Din ce a făcut primul milion: „Imediat, de bucurie, m-am izbit cu mașina de primul stâlp”

Valeriu Iftime (59 de ani), patronul lui FC Botoșani, a fost invitat în această săptămână la emisiunea GSP Live. Omul de afaceri a rememorat reacția pe care a avut-o în momentul în care a reușit primul business important din viața sa. 

Nu știu cum am făcut primul milion de euro, dar știu cum am făcut primul milion de lei. L-am făcut dintr-un sistem informatic de automatizare la distanță, undeva în zona Slobozia-Călărași.  Țin minte și acum că mi s-au dat două cecuri în valoare de 500.000 de RON. Am fost atât de fericit încât, după ce am plecat de acolo, eu și prietenul meu ne-am izbit cu mașina în primul stâlp al porții.Eu strigam: «Bă, ce faci? Stricăm mașina!».  M-am simțit bogat după ce am terminat facultatea. Niciodată n-am știut dacă am bani mulți sau puțini, dar niciodată n-am făcut ce face Țiriac, care spune că ești bogat atunci când nu te uiți la nota de plată”, a spus Iftime, în dialogul cu moderatorul Remus Dinu.

Nu consum mult, nu sunt pretențions. Nu fac excursii extravagante. Îmi place să cheltuiesc puțin și cred că secretul fericirii este de a te simți bine cu costuri mici” , a mai spus Valeriu Iftime.

20-22 de milioane de euro e averea estimată a lui Valeriu Iftime

Sursa: gsp.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *